O nama

Tko smo?

Epilog Studio digitalna je tiskara s dugogodišnjim iskustvom u tiskanju promotivnih materijala različitih vrsti i namjena.

Od osnutka  kontinuirano pratimo svjetske standarde i razvoj tehnologije digitalnog tiska, te u skladu s time prilagođavamo vlastite proizvodne kapacitete. Uvijek smo spremni investirati u nove tehnologije za tisak i doradu materijala, kao i u edukaciju i motiviranje članova našeg tima.Tehnologija je bitna, ali su u konačnici ljudi ti koji čine razliku. Naše iskustvo i kvalitetu s godinama su prepoznali brojni klijenti, kojima nudimo potpunu uslugu, stručno vođenu od ideje do realizacije.

Naši proizvodni i ljudski resursi omogućavaju produkciju raznovrsnog tiskanog materijala, no mi smo se strateški odlučili fokusirati na određene segmente

 

Zašto?

Vjerujemo da u našoj djelatnosti posvećenost rezultira boljim proizvodima i najvišom razinom usluge. Ona nam omogućava da svakom od svojih klijenata omogućimo individualan pristup i odgovorimo na njihove specifične poslovne želje i potrebe. Posvećenost u konačnici osigurava postizanje veće produktivnosti i snižava trošak proizvodnje, što direktno utječe na cijenu koju kupac plaća.

Naš cilj nije biti samo jedan u nizu dobavljača s kojima radite. Želimo biti vaš partner koji će u svakom trenutku podržavati razvoj vašeg poslovanja i ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Mi smo za duge veze, a vi?

100%
zadovoljnih klijenata
697
klijenata
2856
projekata
14
godina iskustva

Naši klijent o nama…

Nakon što smo u zadnjih nekoliko godina promijenili isto toliko dobavljača za printanje promo materijala, izradu stalaka, folija i sl, po preporuci smo doznali za Epilog studio. Isprva smo naručili par manjih narudžbi ali nakon uredno isporučenih materijala te korektnih cijena, počeli smo naručivati veće pošiljke i sve češće. Jedna od stvari koja nam je posebno bitna, a u marketinškog djelatnosti nekad i neprocjenjiva, je rok dostave a tu se Epilog zaista iskazao. Sada surađujemo isključivo sa Epilog studiom i od nas imaju samo riječi hvale.
Lucija Dalić-Vučković, Medis Adria
S Epilog Studiom je uistinu ugodno i sigurno raditi! Iznimno smo zadovoljni brzinom i kvalitetom usluge. Također je užitak komunicirati sa svima jer se osjeća stručnost, spremnost na pomoć u svakom trenutku i ljudski pristup. Čak i u situacijama koje nisu uobičajene i zahtijevaju dodatni angažman, Epilog Studio se uvijek trudi ponuditi najadekvatnije i najpraktičnije rješenje. Preporučila bi ih svakome, jer u dosadašnjoj suradnji s njima nismo nikad naišli na „problem“, sve je rješivo, sve je brzo i onako kako je dogovoreno. Uz takvog partnera možeš biti siguran da će svi rokovi i zahtjevi biti ispoštovani.
Zrinka Brlečić-Švaljek, Ljekarne Švaljek
Brzi, pouzdani, susretljivi i kvalitetni. Prepreke kod njih ne postoje, a ako se pojave uvijek pronađu rješenje kako iste rješiti u najkraćem mogućem roku. Uvijek daju sve od sebe da stranka bude zadovoljna, a to je na kraju krajeva najbitnije. Iza svojih usluga i cijena, čvrsto stoje na nogama zato jer sav posao koji rade odrade profesionalno, kvalitetno i brzo.
Drago Žunar, Intercars
Kvalitetan i pouzdan partner s kojim je zadovoljstvo surađivati. Osim visoke kvalitete usluge, koja je konstanta u našoj višegodišnjoj suradnji, Epilog Studio se također ističe iznimnim profesionalizmom u odnosu s klijentima, fleksibilnošću i dosljednošću. Uvijek su otvoreni za prijedloge i nude racionalna rješenja, što je dodatna vrijednost koju svakako cijenimo.
Martina Galoić, Salvus
SalvusSalvus
MedisMedis
LeiLouLeiLou
CityparkCitypark
Oktal pharmOktal pharm
Terme TuheljTerme Tuhelj
Marina HraminaMarina Hramina
AllianzAllianz
Auto HrvatskaAuto Hrvatska
EmmezetaEmmezeta
PETROLPETROL
ElgradElgrad
Tepih CentarTepih Centar
CIOS GrupaCIOS Grupa
Ljekarne ŠvaljekLjekarne Švaljek
OrbicoOrbico
Roses designer outletRoses designer outlet
Aquae vivaeAquae vivae
EsplanadeEsplanade
BelupoBelupo
MlinarMlinar
Inter CarsInter Cars
ElipsoElipso
PetrokovPetrokov